luni, 4 august 2014

Politica, omoara tu sportul asta, nu-l mai lasa sa se chinuie

FRH n-are bani pentru nimic dupa cum se vede. Echipa de fete a venit in Baia Mare de doua ori pe banii baimarenilor, merge la Oradea pe banii alora, echipa de baieti merge in alta parte... Tadici spune ca nu a incasat niciun ban de o sama de luni, iar acum, Aurelian Rosca si Gavril Kozma spun ca nici ei nu au incasat nici un ban si au venit cu o medalie de aur mondiala. Este incredibil...

Politica strica Romania asta a noastra de o gramada de vreme. In toate domeniile.
Nu avem lege a sponsorizarii decenta, se plange toate lumea, dar nimeni n-are vreme sa propuna ceva. Sunt o gramada de fosti sportivi sau presedinti de cluburi in Parlament, dar niciunul nu face nimic pentru asta.
Politica mai are o mare calitate: da bani exact cui vrea si cati vrea. Vrei sa ai o echipa decenta? Nu-i cazul, ca nu-ti dau bani. Si nici nu ma intereseaza de unde iti faci rost. Nu ma intereseaza nici macar daca iei din banii unor oameni din politica (si nu numai) care primesc completamente inutil salarii, in loc ca ei sa aduca bani la club (vezi gramada de consilii de administratie de la o gramada de cluburi). Politica iti va spune unde sa mananci, unde sa te cazezi. Politica iti va spune ca iti da bani daca ii rezolvi si lui o angajare doua pe la tine de banii aia. Politica iti va spune unde merita sa faci investitii si ca firma ei de casa este de departe cea mai buna. Politica iti va sugera ca din banutii aia poti cumpara si tu niste echipamente sportive, dar musai de la nentu cu care-ti bei cafeaua, nu de alta, dar ti-ai imbraca si tu, politica de kkat, familia de acolo. Politica e aia care-l pune pe ziaristul pupincurist sa desfiinteze sau sa infiinteze ce vrea ea.

De la nivel inalt la cel mai mic nivel, de o suta de ori pe luna de simti ca un futevant pentru ca asa vrea ea, politica, aia care hotaraste, dar care nu este in stare sa faca absolut nimic pentru tine, pentru a-ti ridica putin nivelul de confort, nivelul de trai, nivelul de nivel.
Cred ca numai spaga ce s-a dat in RO in ultimii 25 de ani ar ajunge pentru tot sportul romanesc 100 de ani. Daca s-ar vine galetile electorale si tot s-ar scoate bani pentru echipele nationale. Un banner din ala ce se pune pe blocuri si din care se fac cu miile in toata tara, costa un vapor de bani. S-ar putea tine cateva mii de echipe de juniori.
Nu dati like la textul asta, mai ales daca sunteti sefi pe la echipe. Va vede Politica si nu va mai da nici banutii aia. Pentru ca doar Politica are bani. Sponsorii aproape ca nu mai exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu